Om Maha

Född i Syrien och kort uppvuxen i Istanbul, flyttade Maha Rahmeh till Sverige med sina föräldrar som var på jakt efter ett bättre liv. Övergången var inte direkt sömlös, eftersom Maha kämpade med att läsa och skriva under lång tid.
Avskräckt av sina inlärningssvårigheter övertygade hon sig själv i flera år att hon inte hade vad som krävdes för att bli författare.
Genom att lyssna och observera världen omkring henne upptäckte Maha gradvis att detta inte var sant. Alla har en historia att berätta, och hennes, Maha-A song of abandonment, skrevs först på tre veckor.
Maha, som är en stolt mamma till två döttrar och en överlevare av övergrepp i hemmet, trauman och kronisk depression, skriver nu varje dag och är inte längre rädd för att dela sin berättelse med världen på stora scener.
Hon betraktar sina läsare som sina bästa vänner, och ingenting gör henne lyckligare än att veta att hon hjälper dem att bygga ett bättre liv för sig själva.

"Min berättelse är en inspiration och en hyllning till modet och motståndskraften hos kvinnor över hela världen. Jag är din syster, din mamma, din dotter, din bästa vän. Jag är varje kvinna som har vandrat och gått sin egen väg på denna jord."